Ook Keurmerk fysiotherapeuten zoeken op FysioVacature

woensdag, 12 april

FysioVacature is de vacaturesite die voor de fysiotherapeut werkt.

Sinds 2004 serveren zij vacatures voor de fysiotherapeut via een vacaturebank maar ook via Facebook, Twitter, LinkedIn, de vacaturemelder, de communitypagina FysioForum.nl en natuurlijk de vacaturemelder die maandelijks 40.000 e-mails naar kandidaten mailt.

Inschrijven is geheel gratis, zowel voor de kandidaat als voor de werkgever en dat zal altijd zo blijven.

VOOR WERKZOEKENDEN

Kandidaten kunnen zelfstandig een profiel aanmaken en daar een cv aan toevoegen. De vacaturemelder staat standaard aan en je kunt deze, net als je profiel, altijd aanpassen.
Je kunt je al inschrijven als je fysiotherapie studeert, als je bent afgestudeerd en aan het begin van je carrière staat maar ook als je al een baan hebt want er is altijd een betere baan!

In de vacaturebank zul je voornamelijk vacatures in Nederland terugvinden maar evengoed ook vacatures buiten de landsgrenzen. Je kunt ze eenvoudig terugvinden op de kaart en je kunt in je profiel aangeven of je in bent voor een buitenlands avontuur.

HANDIG ZOEKEN
Waar wil je aan de slag? Start met de plaats waar je graag zou willen werken en geef eventueel extra variabelen (specialismen, contracttype, etc.) in waar jouw voorkeur naar uitgaat. Het systeem zet de vacatures dan voor je op in een handige volgorde.
Bekijk de eerste vacature, is deze intererssant? Je kunt eenvoudig met de pijltjes door het aanbod bladeren. Vacatures die jij interessant vindt kun je opslaan bij je favorieten als je bent ingelogd op de website.

SOLLICITEREN
Je kunt ook solliciteren via de website, de werkgever ontvangt dan automatisch ook je cv met motivatiebrief. De werkgever ontvangt automatisch een attendering van je sollicitatie en kan deze teruglezen op de website.

GEVONDEN WORDEN
Heb je je profiel openbaar en heb je een actief cv dan kun je ook gevonden worden door werkgevers die op zoek zijn naar een nieuwe collega. De werkgever kan via de website contact met je zoeken. Je kunt je profiel ook op inactief zetten. Werkgevers kunnen je dan niet vinden maar je kunt wel zelf op zoek naar een (andere) baan. Je kunt er ook voor kiezen om je gegevens af te schermen. Werkgevers zien wel je competenties maar niet je naam en contactgegevens.

VOOR WERKGEVERS

Werkgevers kunnen ook zelfstandig een account voor hun praktijk of instelling aanmaken en beheren. Pas wanneer het profiel volledig is ingevuld, kan er een vacature worden aangemeld.

BETAALPLANNEN
Vacatures worden tegen betaling op de website geplaatst en verder verspreid en we bieden verschillende betaalplannen aan. U kunt kiezen voor een abonnement of een losse plaatsing met of zonder TOPJOB vermelding. Abonnementen starten altijd met een iDEAL betaling en worden daarna jaarlijks automatisch geïncasseerd tenzij u uw abonnement voortijdig heeft opgezegd.

VERSPREIDING VAN DE VACATURE
Alle vacatures worden beoordeeld nadat ze zijn afgerekend. Dat doen we doorgaans al binnen 1 uur. Mocht uw vacature na een dag nog niet online verschijnen, neem dan even contact met ons op. De cv’s kunt u direct bekijken en de vacature staat binnen een half uur automatisch zowel op onze Facebookpagina en onze Twitterpagina. Het is natuurlijk aan te raden om uw eigen vacature ook te verspreiden via Social Media, gebruik hiervoor de knoppen naast de vacature.
We mailen uw vacature ook middels onze vacaturemailer. Vaak bereiken we 600 tot 800 kandidaten met 1 vacature. We sturen dan ook bijna 40.000 mailtjes per maand en bereiken daarmee ook de kandidaten die graag op de hoogte blijven maar niet per direct een nieuwe baan zoeken (waarschijnlijk hebben ze al een baan maar zijn wel ontvangkelijk voor een beter aanbod).

ZOEKEN IN DE PROFIELEN
Als u een vacature heeft geplaatst dan kunt u ook kandidaat-profielen bekijken en reageren op kandidaten. Hiervoor heeft u een krediet gekregen. Elke bezichtiging gaat van uw krediet af. U kunt wel meerdere malen hetzelfde cv bekijken zonder dat van uw tegoed af gaat. In uw account kunt u zien hoeveel krediet u nog heeft.

TIPS BIJ HET OPSTELLEN VAN DE VACATURE
Wees duidelijk en uitgebreid bij het opstellen van de vacature. Werkzoekenden willen graag een duidelijk beeld van wat u zoekt en in de aanbieding heeft en schrijven graag een sollicitatiebrief op maat.
Plaats uw contactgegevens niet in de vacaturetekst. U voorkomt hiermee acquisitie door andere partijen en dat uw e-mailadres door spambots wordt opgepikt. Kandidaten die zijn ingelogd kunnen uw bedrijfsgegevens en dus ook de contactgegevens naast de vacatures zien en ten alle tijde ook via de website direct contact opnemen.

Deel dit item via facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Laatste Nieuws

Deelnemers gezocht voor e-Exercise Lage Rugpijn onderzoek

donderdag, 12 april

E-Exercise Lage Rugpijn is een nieuwe behandelmethode voor mensen met aspecifieke lage rugklachten, waarbij fysiotherpie geïntegreerd wordt met eHealth. Door de integratie van een smartphone app in de fysiotherapeutische behandeling biedt het nieuwe mogelijkheden om therapietrouw te bevorderen, de patiënt beter te ondersteunen bij gedragsverandering en het stimuleren van zelfregie. Voor het onderzoek naar de […]

» lees meer

Veelgestelde vragen over het portfolio

vrijdag, 30 maart

De afgelopen maanden zijn er weer veel vragen gesteld over het nieuwe portfolio. Hieronder geven wij antwoord op de meest gestelde vragen. U krijgt een mail dat er een bericht voor u klaarstaat Als u een bericht krijgt van PE Online dan moet u dit bericht lezen. U bent verantwoordelijk voor uw eigen dossier. Herinnering […]

» lees meer

De behandelindex

maandag, 26 maart

Er is veel te doen over de behandelindex. Deelnemers vragen ook wat het standpunt van het Keurmerk is. Welnu, dat is helder. Het Keurmerk is tegen het gebruik van de behandelindex omdat deze een slechte indicatie geeft van de kwaliteit van handelen. Het instrument is niet erg betrouwbaar, uitslagen verschillen zonder dat duidelijk is waarom. Zelfs als […]

» lees meer

Meest gestelde vragen over het portfolio

woensdag, 17 januari

Vele therapeuten hebben inmiddels de weg gevonden naar het nieuwe portfolio. Dat is fijn om te zien! De afgelopen twee weken zijn er veel vragen gesteld over het nieuwe portfolio. Hieronder geven wij antwoord op de meest gestelde vragen. Waarom is mijn portfolio leeg? De meeste vragen kregen wij over de lege portfolio’s. Naar aanleiding […]

» lees meer