Portfolio’s gaan vanaf 1 januari 2018 over naar PE-online

vrijdag, 10 november

Stichting Keurmerk Fysiotherapie gaat per 1 januari 2018 PE Online gebruiken voor de praktijk- en persoonlijke portfolio’s.

Inleiding
Stichting Keurmerk Fysiotherapie streeft ernaar administratieve handelingen te beperken tot dat wat noodzakelijk is. Niet meer dan dat. Dit geldt ook voor de aanmeldingen en de portfolio’s van praktijkeigenaren en therapeuten. Daarom zijn wij blij u te kunnen meedelen dat het registreren van praktijken en therapeuten maar ook de persoonlijke omgeving aanzienlijk overzichtelijker gaat worden en daarom overgaan naar een nieuw systeem: PE Online.

Voordelen binnen PE Online
Dit systeem biedt naast overzicht ook andere voordelen. In de persoonlijke portfolio is het mogelijk om de scholing en peer review groepen op te nemen in de agenda.
Daarnaast kunt u binnen het portfolio zoeken op scholingsaanbieder, specifiek onderwerp (o.a. kinderfysiotherapie, centraal neurologisch, musculo skeletaal rug of geriatrie en meer). Ook ziet u in een oogopslag het aantal behaalde KU en u kunt zelf aangeven bij welke Keurmerkpraktijk u werkzaam bent.

Scholingsaanbieders kunnen de deelnemerslijst in één keer uploaden waardoor de noodzaak vervalt om zelf het bewijs te uploaden.

Wij zijn ervan overtuigd dat PE Online na een korte gewenningsperiode veel meer gebruiksgemak oplevert voor u. Met een week ontvangt u een brief met informatie wat er voor u gaat veranderen.

Deel dit item via facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Laatste Nieuws

Deelnemers gezocht voor e-Exercise Lage Rugpijn onderzoek

donderdag, 12 april

E-Exercise Lage Rugpijn is een nieuwe behandelmethode voor mensen met aspecifieke lage rugklachten, waarbij fysiotherpie geïntegreerd wordt met eHealth. Door de integratie van een smartphone app in de fysiotherapeutische behandeling biedt het nieuwe mogelijkheden om therapietrouw te bevorderen, de patiënt beter te ondersteunen bij gedragsverandering en het stimuleren van zelfregie. Voor het onderzoek naar de […]

» lees meer

Veelgestelde vragen over het portfolio

vrijdag, 30 maart

De afgelopen maanden zijn er weer veel vragen gesteld over het nieuwe portfolio. Hieronder geven wij antwoord op de meest gestelde vragen. U krijgt een mail dat er een bericht voor u klaarstaat Als u een bericht krijgt van PE Online dan moet u dit bericht lezen. U bent verantwoordelijk voor uw eigen dossier. Herinnering […]

» lees meer

De behandelindex

maandag, 26 maart

Er is veel te doen over de behandelindex. Deelnemers vragen ook wat het standpunt van het Keurmerk is. Welnu, dat is helder. Het Keurmerk is tegen het gebruik van de behandelindex omdat deze een slechte indicatie geeft van de kwaliteit van handelen. Het instrument is niet erg betrouwbaar, uitslagen verschillen zonder dat duidelijk is waarom. Zelfs als […]

» lees meer

Meest gestelde vragen over het portfolio

woensdag, 17 januari

Vele therapeuten hebben inmiddels de weg gevonden naar het nieuwe portfolio. Dat is fijn om te zien! De afgelopen twee weken zijn er veel vragen gesteld over het nieuwe portfolio. Hieronder geven wij antwoord op de meest gestelde vragen. Waarom is mijn portfolio leeg? De meeste vragen kregen wij over de lege portfolio’s. Naar aanleiding […]

» lees meer