Portfolio’s gaan vanaf 1 januari 2018 over naar PE-online

vrijdag, 10 november

Stichting Keurmerk Fysiotherapie gaat per 1 januari 2018 PE Online gebruiken voor de praktijk- en persoonlijke portfolio’s.

Inleiding
Stichting Keurmerk Fysiotherapie streeft ernaar administratieve handelingen te beperken tot dat wat noodzakelijk is. Niet meer dan dat. Dit geldt ook voor de aanmeldingen en de portfolio’s van praktijkeigenaren en therapeuten. Daarom zijn wij blij u te kunnen meedelen dat het registreren van praktijken en therapeuten maar ook de persoonlijke omgeving aanzienlijk overzichtelijker gaat worden en daarom overgaan naar een nieuw systeem: PE Online.

Voordelen binnen PE Online
Dit systeem biedt naast overzicht ook andere voordelen. In de persoonlijke portfolio is het mogelijk om de scholing en peer review groepen op te nemen in de agenda.
Daarnaast kunt u binnen het portfolio zoeken op scholingsaanbieder, specifiek onderwerp (o.a. kinderfysiotherapie, centraal neurologisch, musculo skeletaal rug of geriatrie en meer). Ook ziet u in een oogopslag het aantal behaalde KU en u kunt zelf aangeven bij welke Keurmerkpraktijk u werkzaam bent.

Scholingsaanbieders kunnen de deelnemerslijst in één keer uploaden waardoor de noodzaak vervalt om zelf het bewijs te uploaden.

Wij zijn ervan overtuigd dat PE Online na een korte gewenningsperiode veel meer gebruiksgemak oplevert voor u. Met een week ontvangt u een brief met informatie wat er voor u gaat veranderen.

Deel dit item via facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Laatste Nieuws

Meest gestelde vragen over het portfolio

woensdag, 17 januari

Vele therapeuten hebben inmiddels de weg gevonden naar het nieuwe portfolio. Dat is fijn om te zien! De afgelopen twee weken zijn er veel vragen gesteld over het nieuwe portfolio. Hieronder geven wij antwoord op de meest gestelde vragen. Waarom is mijn portfolio leeg? De meeste vragen kregen wij over de lege portfolio’s. Naar aanleiding […]

» lees meer

Wijziging in facturatie voor 2018

maandag, 11 december

Een aantal punten zal per 1 januari 2018 anders zijn dan u gewend bent. Zo zal het registreren van praktijken en therapeuten maar ook de persoonlijke omgeving aanzienlijk overzichtelijker worden. Een andere grote verandering is de wijze waarop wij gaan factureren. Facturen voor therapeuten Zoals in onze introductiebrief te lezen was, ontvangen therapeuten binnen het […]

» lees meer

Peer review inhaal avond

vrijdag, 10 november

Speciaal voor Keurmerk deelnemers die voor 2017 nog een peer review avond moeten inhalen worden een aantal avonden georganiseerd om aan de voorwaarden (minimaal 3 x per jaar) te kunnen voldoen. Onze voorwaarden: U zit in een peer review groep maar bent door ziekte of andere reden afwezig geweest op één van de avonden waardoor […]

» lees meer

Portfolio’s gaan vanaf 1 januari 2018 over naar PE-online

Stichting Keurmerk Fysiotherapie gaat per 1 januari 2018 PE Online gebruiken voor de praktijk- en persoonlijke portfolio’s. Inleiding Stichting Keurmerk Fysiotherapie streeft ernaar administratieve handelingen te beperken tot dat wat noodzakelijk is. Niet meer dan dat. Dit geldt ook voor de aanmeldingen en de portfolio’s van praktijkeigenaren en therapeuten. Daarom zijn wij blij u te […]

» lees meer