Praktijkenregister – label Keurmerk

Iedere praktijk voor fysiotherapie die zich toetsbaar en transparant wil opstellen kan zich aanmelden.
Als u deelnemer wilt worden zal er eerst een Entreevisitatie 2.0 plaatsvinden, deze wordt uitgevoerd door HCA. Tijdens deze Entreevisitatie 2.0 wordt er getoetst of uw praktijk voldoet aan de door ons gestelde norm. Om als Keurmerkpraktijk in aanmerking te komen is het een voorwaarde dat de therapeuten die werkzaam zijn binnen de praktijk ook individueel Keurmerk deelnemer zijn of worden óf ingeschreven staan in het KRF-register van het KNGF.

 

Meer informatie en inschrijven

Wilt u starten met uw inschrijving om Keurmerkpraktijk te worden of wilt u eerst meer informatie ontvangen? Stuurt u ons dan een mail naar info@keurmerkfysiotherapie.nl. U zult dan binnen 5 werkdagen per mail alle documentatie krijgen en de stappen die u verder moet volgen om Keurmerkpraktijk te worden.

Belangrijk!: Pas nádat u de Entreevisitatie 2.0 goed heeft doorlopen én het besluit per e-mail van ons (SKF) heeft ontvangen, kunt u zich pas inschrijven in het Keurmerkregister via PE-online. Praktijkinschrijvingen in PE-online vóórdat alle stappen zijn doorlopen worden niet in behandeling genomen totdat aan alle voorwaarden zijn voldaan.
nieuws

Therapeutenregister
Therapeuten registreren zich op individuele basis met een eigen verantwoordelijkheid. De startdatum van registratie is de dag van hun aanmelding en tijdens het aanmeldproces selecteren de therapeuten uw praktijk om zich te koppelen.

Therapeuten zijn verplicht om elk jaar zich weer aan te melden voor een nieuwe periode. Dit zijn de minimale vereisten voor uw therapeuten:

Per periode van 5 jaar moet er in totaal 100KU worden besteed aan na- en bijscholing. Per afzonderlijk jaar vragen wij om minimaal 5KU te besteden aan na- en bijscholing. Per jaar is zichtbaar dat uw therapeuten aan de volgende punten moet voldoen voordat u zich kunt aanmelden voor een nieuwe periode:

  • Minstens 5 KU (kwaliteitsuren)
  • 4 peerreview bijeenkomsten
  • Een pop-formulier
Jumping

Wat moet u weten voor de aanmelding?

De bij het Keurmerk Fysiotherapie geregistreerde praktijk wil zich toetsbaar en transparant opstellen en continu werken aan het verbeteren. Meer hierover leest u in ons deelnemersreglement dat u onderaan de pagina kunt vinden via de pagina praktijk/keurmerkdocumenten.

Op de prijslijst ziet u wat de jaarlijkse kosten zijn voor de praktijk.