Iedere praktijk voor fysiotherapie die zich toetsbaar en transparant wil opstellen kan zich aanmelden.
Als u deelnemer wilt worden zal er eerst een Entreevisitatie 2.0 plaatsvinden. Tijdens deze Entreevisitatie 2.0 wordt er getoetst of uw praktijk voldoet aan de door ons gestelde norm. Om als Keurmerkpraktijk in aanmerking te komen is het een voorwaarde dat de therapeuten die werkzaam zijn binnen de praktijk ook individueel Keurmerk deelnemer zijn of worden.

Praktijk entree vereisten
Ieder jaar worden de entree vereisten opnieuw bepaald. Voor dit jaar gaat de Entreevisitatie 2.0 in. U kunt uw praktijk aanmelden via info@keurmerkfysiotherapie.nl. Nadat u de Entreevisitatie 2.0 goed heeft doorlopen kunt u zich pas inschrijven. Onze Entreevisitatie 2.0 wordt uitgevoerd door HCA. Voor het plannen van een afspraak neemt u contact op met HCA: pascal@healthcareauditing.nl. 

Als u zich aanmeldt voor 1 oktober 2020, en u zelf ruimte maakt in uw agenda, garanderen wij dat u zich voor 1 december 2020 kunt inschrijven in het Keurmerkregister. Mits u natuurlijk aan de voorwaarden van de Entreevisitatie 2.0 heeft voldaan.

Therapeutenregister
Therapeuten registreren zich op individuele basis met een eigen verantwoordelijkheid. De startdatum van registratie is de dag van hun aanmelding en tijdens het aanmeldproces selecteren de therapeuten uw praktijk om zich te koppelen.

Therapeuten zijn verplicht om elk jaar zich weer aan te melden voor een nieuwe periode. Dit zijn de minimale vereisten voor uw therapeuten:

Per periode van 5 jaar moet er in totaal 100KU worden besteed aan na- en bijscholing. Per afzonderlijk jaar vragen wij om minimaal 5KU te besteden aan na- en bijscholing. Per jaar is zichtbaar dat uw therapeuten aan de volgende punten moet voldoen voordat u zich kunt aanmelden voor een nieuwe periode:

  • Minstens 5 KU (kwaliteitsuren)
  • 4 peerreview bijeenkomsten
  • Een pop-formulier
nieuws

Webinar voor nieuwe praktijken

Heeft u de Entreevisitatie 2.0 gepland en nog vragen rondom de registratie?
Meld u aan voor de webinar. Tijdens deze webinar geven we praktische informatie rondom de punten in uw portfolio, de samenstelling van de peer review groepen, het aanleveren van de data via LDK en reguliere de visitatiecyclus. Daarnaast krijgt u de ruimte om vragen te stellen aan het bestuur en ons kantoor.

Wanneer?
Donderdag 8 oktober van 13.00 tot 14.30
Donderdag 5 november van 13.00 tot 1430

Let op: aanmelden is alleen mogelijk als u de Entreevisitatie 2.0 heeft gepland via auditing bureau HCA. 

Jumping

Wat moet u weten voor de aanmelding?

De bij het Keurmerk Fysiotherapie geregistreerde praktijk wil zich toetsbaar en transparant opstellen en continu werken aan het verbeteren. Meer hierover leest u in ons deelnemersreglement dat u onderaan de pagina kunt vinden via de pagina praktijk/keurmerkdocumenten.

Op de prijslijst ziet u wat de jaarlijkse kosten zijn voor de praktijk.