Organisatiegraad organiseert een Symposium: Samen Sterk In de Regio

 in Nieuws

Het programma ‘Organisatiegraad in de paramedische zorg’ beoogt betere samenwerking in de regio tussen partijen in de paramedie onderling en met andere stakeholders in de zorgketen. Dit is nodig om de zorg structureel anders te organiseren: gericht op preventie en het leveren van zorg in de leefomgeving van de patiënt. Paramedici zijn bij uitstek de professionals die hieraan kunnen bijdragen. Het programma helpt actief om meer paramedische netwerken op te richten, en om bestaande netwerken effectiever te maken.

Het programma Organisatiegraad heeft een platform ontwikkeld : samen sterk in de regio.  Misschien heb je het daar al gezien: op zaterdag 24 juni organiseert het programma Organisatiegraad haar eerste en enige symposium voor paramedici die samenwerken in de regio, dus ook voor jou.

Belangrijk tijdens het symposium is samenwerken en samen van elkaar leren. En dat doen we! In een festival-sfeer en tijdens verschillende workshops. Aan het definitieve programma werken we nog. Maar je kunt je al wel inschrijven en de eerste 50 inschrijvingen belonen we met een mooi boek.

Het symposium in een notendop

  • De datum. Zaterdag 24 juni, van 10.00 uur tot 15.00 uur
  • De locatie. De Prodentfabriek in Amersfoort. De Prodentfabriek ligt dicht bij Station Amersfoort. Er is ook voldoende plek voor auto’s
  • De eerste 50 vroegboekers krijgen een boek cadeau
  • Het symposium is gratis voor paramedici en betrokkenen bij het programma Organisatiegraad
  • Meer informatie – bijvoorbeeld het programma – delen we op het platform Samen sterk in de regio 

Schrijf je meteen in!

Heb je een vraag over of een tip voor het symposium? Stuur dan een mail naar info@organisatiegraad.nl.

Recente berichten