De rol van coach.
De coach heeft als taak het proces goed te begeleiden. In de aanvraag is het mogelijk voorkeur voor coach uit te spreken. Deze moet wel ingeschreven staan als geregistreerde coach van het Keurmerk. Heeft u geen voorkeur dan koppelen wij een coach aan uw groep. De coach krijgt voor het coachen geen presentie bijgeschreven in zijn of haar portfolio als de coach Keurmerk geregistreerd is.

Wil jij coach worden bij Keurmerk?
Het aantal Keurmerk deelnemers neemt toe en daarmee ook het aantal peer review groepen. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste coaches!

Als nieuwe coach volg je de volledige opleiding, die bestaat uit 4 dagdelen training. Deze scholing wordt door ons verzorgd. De kosten voor deelname neemt Keurmerk Fysiotherapie voor haar rekening. In ruil voor deze kosteloze scholing geven nieuwe coaches in dat jaar twee keer aan twee groepen coaching. Zodra dit is voldaan kunnen de daaropvolgende groepen worden gedeclareerd. De vergoeding is daarna 300 euro per groep. Hierbij zijn de BTW en eventuele reiskosten tot 35 km enkele reis inbegrepen. Daarboven geldt een vergoeding van 0,21 cent per kilometer.

Heb jij interesse om coach te worden? Vul hier dan het aanmeldformulier in en mail deze naar info@keurmerkfysiotherapie.nl.