Regelmatig organiseert Stichting Keurmerk Fysiotherapie symposia, scholing of andere avonden voor haar deelnemers

Symposium: Data 2019

Tijdens dit symposium Data: Perverse Prikkel of Prachtig Perspectief staan data centraal, welke mogelijkheden bieden ze ons of vormen ze juist een bedreiging voor ons vak?  Een symposium met een prachtige line up en leuke workshops

Regioavond 2017

Twee vragen worden nu veelvuldig gesteld door onze collega’s. De eerste betreft de visitatie, hoe, wat, wanneer, de tweede hoe om te gaan met de data en benchmarken. Logische vragen nu het Keurmerk groeit en wij met zijn allen de volgende stappen zetten.

Symposium: Fysiotalks 2016

Healthcare needs small steps with a big impact! De ontwikkelingen gaan hard, ook in de fysiotherapie. Implementatie blijkt vaak lastig door vele obstakels, of zijn het uitdagingen die wij met elkaar aan moeten gaan?! Een dynamisch symposium, 8 korte pitches met verschillende onderwerpen van organisatie/innovatie, best practices en klinische praktijk (casuïstiek)

Peer review informatiebijeenkomst 2015

Kennismaking en wegwijs maken in de Peer Review systematiek met video’s uit de praktijk. De relevantie van de feedback en de snelle wijze waarop deze wordt gegeven komen aan bod.

downloads

Presentaties

Na een evenement delen wij graag de presentaties. De presentaties vindt u terug per evenement.

downloads

Presentaties

Na een evenement delen wij graag de presentaties. De presentaties vindt u terug per evenement.