Data aanlevering in ClaudicatioNet is mogelijk

 in Nieuws

ClaudicatioNet therapeuten met een Keurmerkregistratie kunnen nu vanuit het EPD de behandelgegevens van patiënten met Claudicatio intermittens versturen. Dit zal moeten gebeuren door data van Claudicatiopatiënten aan te leveren via LDF.

Keurmerk therapeuten kunnen zich kosteloos kunnen aanmelden bij de landelijke database fysiotherapie (LDF) en daarmee de koppeling tussen het EPD en de LDF realiseren. Met deze koppeling is het mogelijk de gegevens van de patiënten worden verstuurd wordt ten behoeve van het ClaudicatioNet Kwaliteitssysteem. Hiermee kunt u voldoen aan de voorwaarde voor data-aanlevering die per 1 januari 2018 geldt.

Praktijkeigenaren zonder KNGF-relatienummer kunnen zich melden bij de ledenadministratie van het KNGF via ledenadministratie@kngf.nl. U wordt geholpen bij de aanmelding van LDF.

Wij hebben voor deze oplossing, die een omweg via het LDF bevat,  gekozen om al op korte termijn mogelijk te maken dat keurmerk therapeuten ook deel kunnen nemen aan ClaudicatioNet. Een directe aanlevering aan CN via ons eigen LDK heeft echter onze voorkeur. We zullen proberen dit op korte termijn ook te realiseren.

Recente berichten