Deelnemen aan schouderonderzoek

 in Nieuws

Wat is de voornaamste hulpvraag van mensen met schouderproblemen? Op dit moment hebben we weinig inzicht in wat de inhoud en vorm is van het eerste consult bij een fysiotherapeut en of dit consult ook de werkelijke hulpvraag van de patiënt duidelijk maakt. Met dit onderzoek proberen we inzicht te krijgen in hoe in het eerste consult hulpvraag van de patiënt, anamnestische vragen en interpretatie van de therapeut met elkaar in verhouding staan. Daarmee hopen we duidelijker te krijgen wat de achterliggende hulpvraag is van mensen met schouderproblemen.

Bij deelname hoeft u alleen de anamnese op te nemen, bijvoorbeeld met uw telefoon. U doet de anamnese exact zoals u gewend bent, niets anders. Dit kost u nauwelijks tijd.

Om precies te zijn:

  • Na afloop vragen we u om de opname door te sturen naar de onderzoeker.
  • De opnames worden voor geen enkel ander doel dan de studie verzameld, ze worden naar niemand doorgestuurd.
  • Uw wijze van anamnese afnemen wordt niet beoordeeld, er is geen goed of slecht, en de data zijn op geen enkele manier door derden tot u als persoon te herleiden.
  • Indien gewenst ontvangt u na afloop inzicht in waar u uw vragen vooral op richt in vergelijking met andere deelnemende therapeuten.
  • Indien gewenst ontvangt u na publicatie het artikel waaraan u heeft meegewerkt.

Meer informatie? Bekijk het onderstaande introductiefilmpje. Wilt u meedoen? Mail dan naar info@keurmerkfysiotherapie.nl.

Recente berichten