(gesloten) Deelnemersraadpleging

 in Nieuws

ONDERWERP: SAMENWERKING KNGF & SKF
En reflectie op het jaar met een vooruitblik 2021

Beste deelnemers,

Zonder u als deelnemer bestaat onze stichting niet. Daarom vinden wij het belangrijk om van u te horen wat u vindt over de samenwerking met het KNGF. Afgelopen tijd hebben we daarom webinars georganiseerd en houden we nu deze aangekondigde deelnemersraadpleging.

Document essentie samenwerking 
In het document die op onze website staat, kunt u de essentie van de samenwerking lezen. Op pagina 2 en 3 staan de uitgangspunten van de samenwerking vermeldt en ook op welke manier hier invulling aan gegeven kan worden. Op pagina 4 leest u een deel van de conceptversie voor verdere uitwerking van het plan van aanpak. Dit is allemaal onder de voorwaarde dat de deelnemers achter de samenwerking staan en zo staat dit ook in de bestuurlijke afspraken die gemaakt zijn met het KNGF.

Reflectie op het jaar met vooruitblik 2021
Tevens hebben we wat vragen toegevoegd over het Keurmerk zelf. Wij zijn bezig met het door ontwikkelen van onze activiteiten als stichting. En zouden het daarom zeer op prijs stellen om uw input mee te nemen. Dit gebruiken we om terug te blikken op afgelopen jaar en vooruit te kijken in 2021. 

(gesloten) Deze deelnemersraadpleging stond van donderdag 4 maart t/m woensdag 10 maart 18.00 uur open.

Recente berichten