Digitale Peer Review 1 maart tot 1 juni

 in Corona, Nieuws
Ter vervanging van de geplande peerreviews in de periode van 1 maart tot 1 juni kan eenmalig een digitaal alternatief worden gebruikt. Overleg met uw groep én samen met uw coach op welke wijze u deze digitale bijeenkomst gaat invullen.

! Wees alert op het delen van patiënteninformatie * Documenten/casuïstiek waarin gevoelige patiënteninformatie vermeld staan, mag u alleen delen via een beveiligde applicatie, zoals ‘’Zorgmail’’. * In de peerreview zelf, bespreekt u de casuïstiek en deelt u verder geen privacy gevoelige documenten. De digitale bijeenkomst kunt u via Teams, Skype en Zoom organiseren. 

Presentie digitale peer review
Zoals gebruikelijk kan de organisator van de groep de presentie via PE-Online doorgeven. Alle peerbijeenkomsten in de periode van 1 maart tot 1 juni kunnen eenmaal als digitale bijeenkomst worden geaccepteerd. Bij het invoeren van de presentie van deze peerreview is het uploaden van een presentielijst niet verplicht.

NB: Staat uw presentie nog niet in uw portfolio? De organisatoren hebben maximaal 2 weken de tijd om na afloop alle presentie in te voeren. 


Recente berichten