FysioTopics: Eenmalig aanbod deelnemers Keurmerk

 in Nieuws

Voordeel deelname zorgplannen
Het Keurmerk Fysiotherapie en FysioTopics werken intensief samen aan de ontwikkeling van één kwaliteitsfundament. Dit doen we vanuit een gezamenlijke visie op kwaliteits(denken). Een belangrijk onderdeel van deze samenwerking is dat we u als praktijkhouder willen laten profiteren van de goede relatie tussen FysioTopics en het Keurmerk.

Eenmalig aanbod deelnemers Keurmerk 
In het kader van de samenwerking biedt FysioTopics daarom een mooie korting op de eenmalige instapbijdrage van de vereniging. Deze bijdrage bedraagt normaal € 1.500,-. Voor praktijken, aangesloten bij het Keurmerk en nog geen lid van FysioTopics zijn, geldt een eenmalige bijdrage van slechts € 250,-. Op deze wijze kunt u snel en voordelig starten met de zorgplannen van FysioTopics, inclusief de aanvullende contracten en productfinanciering. Dit aanbod geldt tot uiterlijk 1 januari 2021.

Goed om te weten!  
Voor de helderheid, wel of niet deelnemen aan FysioTopics zorgplannen heeft géén consequentie voor uw deelname aan het Keurmerk. Het is een extra service voor die praktijk die beiden wil combineren.

Interesse?  
Heeft u interesse in dit aanbod, laat het dan weten via de onderstaande link. U ontvangt van FysioTopics alle informatie om deel te nemen en aan de slag te gaan met de zorgplannen.

Klik hier om uw interesse te tonen  

Recente berichten