Meest gestelde vragen over het portfolio

 in Nieuws

Vele therapeuten hebben inmiddels de weg gevonden naar het nieuwe portfolio. Dat is fijn om te zien! De afgelopen twee weken zijn er veel vragen gesteld over het nieuwe portfolio. Hieronder geven wij antwoord op de meest gestelde vragen.

Waarom is mijn portfolio leeg?
De meeste vragen kregen wij over de lege portfolio’s. Naar aanleiding van de vele berichten is contact gezocht met PE Online om het probleem op te lossen. Eind vorige week zijn de titels en KU uit uw oude portfolio overgenomen in uw nieuwe portfolio. Wanneer u nu inlogt kunt u onder kopje ‘overzicht activiteiten’ uw activiteiten zien van het afgelopen jaar (of jaren). Onder dit kopje is het ook mogelijk om uw portfolio bij te werken door nieuwe uploads toe te voegen. De bijlages uit uw oude portfolio zijn niet overgezet naar de nieuwe omgeving maar bewaren wij in een archief.
De voortgang van de huidige periode is in één oogopslag te zien in het hoofdscherm.

Foutmelding bij aanmelden?
Wij ontvangen van zowel therapeuten als praktijkhouders berichten dat er een foutmelding in beeld komt wanneer zij zich aanmelden via de link: wachtwoord vergeten.

Bent u therapeut en krijgt u een foutmelding?
Wanneer u een foutmelding krijgt is de erg belangrijk dat u controleert of u het juiste mailadres heeft gebruikt. Met het mailadres dat bij ons bekend is kunt u een wachtwoord opvragen. Bent u vergeten welke mailadres u gebruikt? Neemt u contact met ons op, wij kijken dit voor u na. Uw gebruikersnaam is altijd uw BIG-registratienummer, bijvoorbeeld: BIG-2911111114

Bent u praktijkhouder en krijgt u een foutmelding? 
Ook voor praktijkhouders is het belangrijk om het mailadres te gebruiken die bij ons bekend is. Helaas is het niet mogelijk is om 1 mailadres te gebruiken voor zowel uw persoonlijke portfolio als uw praktijk portfolio. Mocht u als praktijkhouder een foutmelding krijgen, neemt u dan contact op met ons. Wij controleren het mailadres en kunnen in 1 van de 2 portfolio’s een ander mailadres invoeren. Uw gebruikersnaam is altijd uw AGB-code van de praktijk, bijvoorbeeld; AGB-04111111.

Presentielijst peer review 2017
Uw bewijs van deelname aan de peer review over 2017 kunt u nog uploaden in uw portfolio. In kopje ‘overzicht activiteiten’ ziet u halverwege uw scherm een knop om nieuwe activiteiten toe te voegen. Uw bewijs van deelname aan voor de peer review 2018 hoeft u niet te uploaden. De organisator van uw groep geeft uw deelname door binnen PE met uw BIG-registratienummer. Het is daarom belangrijk dat uw organisator uw BIG-registratienummer heeft.

Keurmerk geaccrediteerde scholing vóór 2018
Keurmerk geaccrediteerde scholing afgerond vóór 2018 en nog niet in uw portfolio? Dan kunt u deze zelf uploaden in uw portfolio. Keurmerk geaccrediteerde scholing per 01-01-2018 wordt door de opleider aan uw portfolio toegevoegd. Het kan zijn dat de scholingsaanbieder nog niet in de scholingsagenda staat en/of uw gevolgde scholing nog niet is toegevoegd. Neemt u daarvoor contact op met uw scholingsaanbieder om te vragen of zij deze willen toevoegen. De uitleg heeft de opleider reeds van ons ontvangen, deze is ook te downloaden onder tabblad downloads.

Geaccrediteerde scholing is nu overzichtelijker terug te vinden in uw portfolio. In uw nascholingsagenda ziet u welke scholing geaccrediteerd. Ook is het mogelijk om binnen het portfolio te zoeken op scholingsaanbieder, plaats of specifiek onderwerp (o.a. kinderfysiotherapie, centraal neurologisch, musculo skeletaal rug of geriatrie en meer).

Gewijzigde betaalwijze en rekeningnummer
In onze vorige nieuwsbrief informeerden wij u over de wijzigingen in facturatie voor 2018. Wilt u er rekening mee houden dat u per factuur een aparte bankoverschrijving hanteert en het rekeningnummer gebruikt dat vermeld staat op de factuur. Ook is het erg belangrijk dat u het juiste betaalkenmerk meestuurt bij uw betaling.

Recente berichten