MOVES Project

 in Corona, Nieuws

Een klein lichtpuntje in tijden van Corona: innovaties, veelal in de vorm van e-Health toepassingen, worden in sneltreinvaart geïmplementeerd in de dagelijkse patiëntenzorg. De beweegzorg is daarop zeker geen uitzondering! Maar hoe zorgt u ervoor dat zo’n innovatie een succes wordt of nog liever: een succes blijft?
 
Het MOVES project heeft zich de afgelopen jaren toegelegd op het vinden van succes- en faalfactoren van beweegzorginnovaties, specifiek binnen de context van de wijk. Dit heeft geleid tot een checklist, bedoeld om innoverende professionals in de wijk inzicht te geven in welke factoren het daadwerkelijk gebruik van een zorginnovatie in de wijk kan beïnvloeden. Een screeningsinstrument om de kans op een succesvolle innovatie in de wijk te vergroten.
 
Er rest nog een belangrijke, laatste stap voordat de checklist door beweegzorgprofessionals gebruikt kan worden: het testen van de vragenlijst in een grote groep fysio- en oefentherapeuten. Daarvoor zijn we op zoek naar u! Bent u een innoverende fysio- of oefentherapeut en bent u werkzaam in de wijk? Vul dan de enquête in en krijg inzicht in het potentiële succes van uw innovatie in de wijk.

Recente berichten