Peer review 2021

 in Nieuws

Groepen aanmelden 
De huidige organisatoren hebben bericht gekregen dat zij de groep kunnen aanmelden voor 2021. Is er een nieuwe organisator binnen de groep? Wijzig de gegevens binnen het account naar die van de nieuwe organisator en geef de inloggegevens door aan de nieuwe organisator. Op onze pagina Keurmerk documenten leest u in de handleiding ‘aanpassen basisgegevens peer review groep’ hoe u de gegevens kunt aanpassen. 

NB: praktijken die zich net hebben aangesloten, ontvangen binnenkort een e-mail met alle benodigde informatie. 

Coach 2 uur aanwezig
De coach is bij de peerreview net zoals in voorgaande jaren de volle 2 uur aanwezig om het proces goed te kunnen begeleiden. De meest optimale situatie is 2 x per jaar de peergroepen van een coach te voorzien. Daar zullen we ons uiterste best voor blijven doen. Deze coach wordt door het Keurmerk betaald vanuit uw contributie. U heeft als deelnemer geen kosten voor deelname aan de peer review.

4 peer reviews 
Peer review bijeenkomsten worden verplicht 4 maal per jaar georganiseerd. Iedere therapeut wordt geacht deze ook viermaal per jaar bij te wonen. Met een geldige reden mag in individuele gevallen en in bijzondere omstandigheden er één per registratiejaar gemist worden zonder dat dit consequenties heeft. 

Recente berichten