Peer Review 2021

 in Nieuws

Thema’s 
Vorig jaar hebben we de eerste stappen gemaakt om de peer review een extra impuls te geven. Het resultaat? Diverse thema’s waar u uit kan kiezen voor het eerste uur van de bijeenkomst. Het tweede uur van de bijeenkomst blijft gereserveerd voor de videocasus. Op de pagina peer review leest u meer over de peer review 2021 en de thema’s waar u uit kunt kiezen. 

Organisatoren
Binnenkort berichten we de huidige organisatoren dat zij de groepen kunnen aanmelden voor 2021. Is er een nieuwe organisator binnen de groep? Wijzig de gegevens binnen het account naar die van de nieuwe organisator en geef de inloggegevens door aan de nieuwe organisator. Op onze pagina Keurmerk documenten leest u in de handleiding ‘aanpassen basisgegevens peer review groep’ hoe u de gegevens kunt aanpassen. 

Digitaal mogelijk tot 1-4-2021
Gezien de Corona situatie accepteren wij de peerreviews tot in ieder geval 1-4-2021 in een digitale vorm. Ons standpunt blijft echter wel staan, de fysieke ontmoeting geeft op den duur toch net iets meer begrip en lerend vermogen. U kunt natuurlijk een fysieke bijeenkomst blijven organiseren, maar we begrijpen dat gezien de Corona situatie dit niet altijd mogelijk of wenselijk is.

4 peer reviews 
U bent verplicht elk registratiejaar 4 peer reviews bij te wonen. Met een geldige reden mag u er één per registratiejaar missen. 

Recente berichten