Peer review inhaal avond

vrijdag, 10 november

Speciaal voor Keurmerk deelnemers die voor 2017 nog een peer review avond moeten inhalen worden een aantal avonden georganiseerd om aan de voorwaarden (minimaal 3 x per jaar) te kunnen voldoen.

Onze voorwaarden:
U zit in een peer review groep maar bent door ziekte of andere reden afwezig geweest op één van de avonden waardoor u de totale aanwezigheid van 3 niet heeft gehaald. Wanneer u later in 2017 deelnemer bent geworden geldt dat er naar rato van de duur van deelname avonden moet hebben gevolgd (per 1 augustus deelnemer? 5/12 * 3 = 1,25 dus 1 avond verplicht voor 2017).

Binnen de praktijk aansluiting gevonden?
Therapeuten die later in het jaar zijn aangemeld bij het Keurmerk en kunnen instromen binnen de bestaande peer review groepen, hoeven zich niet aan te melden. Ook wanneer u dispensatie heeft gekregen of wanneer u al aan de vereisten voldoet, is een aanmelding voor de inhaal avond niet nodig.

Wanneer?

  • woensdag 15 november Floralaan 4 Pijnacker 19.00-21.00 uur
  • dinsdag 21 november Sportlaan 2 Zwolle 19.00-21.00 uur
  • woensdag 29 november F. v Eedenlaan 13 Hilversum 19-21.00 uur

 

Wilt u meedoen?

  • aanmelden kan hier. Het is erg belangrijk om uw specialisatie of aandachtsgebied aan te geven en voorkeur locatie. Er zijn beperkte plaatsen per locatie, vol=vol!
  • Naar de avond neemt u een (video) film van 5-10 minuten mee op USB stick waarbij u een casus en bijbehorende vraagstelling hebt bedacht. Zonder eigen casus is deelname niet mogelijk!

 

Groepen worden van tevoren ingedeeld op specialisme/aandachtsgebied; belangrijk dus dat je ook daadwerkelijk komt. Op de avond worden via loting 3 casussen uitgekozen. Er zijn coaches aanwezig.

Deel dit item via facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Laatste Nieuws

Deelnemers gezocht voor e-Exercise Lage Rugpijn onderzoek

donderdag, 12 april

E-Exercise Lage Rugpijn is een nieuwe behandelmethode voor mensen met aspecifieke lage rugklachten, waarbij fysiotherpie geïntegreerd wordt met eHealth. Door de integratie van een smartphone app in de fysiotherapeutische behandeling biedt het nieuwe mogelijkheden om therapietrouw te bevorderen, de patiënt beter te ondersteunen bij gedragsverandering en het stimuleren van zelfregie. Voor het onderzoek naar de […]

» lees meer

Veelgestelde vragen over het portfolio

vrijdag, 30 maart

De afgelopen maanden zijn er weer veel vragen gesteld over het nieuwe portfolio. Hieronder geven wij antwoord op de meest gestelde vragen. U krijgt een mail dat er een bericht voor u klaarstaat Als u een bericht krijgt van PE Online dan moet u dit bericht lezen. U bent verantwoordelijk voor uw eigen dossier. Herinnering […]

» lees meer

De behandelindex

maandag, 26 maart

Er is veel te doen over de behandelindex. Deelnemers vragen ook wat het standpunt van het Keurmerk is. Welnu, dat is helder. Het Keurmerk is tegen het gebruik van de behandelindex omdat deze een slechte indicatie geeft van de kwaliteit van handelen. Het instrument is niet erg betrouwbaar, uitslagen verschillen zonder dat duidelijk is waarom. Zelfs als […]

» lees meer

Meest gestelde vragen over het portfolio

woensdag, 17 januari

Vele therapeuten hebben inmiddels de weg gevonden naar het nieuwe portfolio. Dat is fijn om te zien! De afgelopen twee weken zijn er veel vragen gesteld over het nieuwe portfolio. Hieronder geven wij antwoord op de meest gestelde vragen. Waarom is mijn portfolio leeg? De meeste vragen kregen wij over de lege portfolio’s. Naar aanleiding […]

» lees meer