Peer review inhaal avond

vrijdag, 10 november

Speciaal voor Keurmerk deelnemers die voor 2017 nog een peer review avond moeten inhalen worden een aantal avonden georganiseerd om aan de voorwaarden (minimaal 3 x per jaar) te kunnen voldoen.

Onze voorwaarden:
U zit in een peer review groep maar bent door ziekte of andere reden afwezig geweest op één van de avonden waardoor u de totale aanwezigheid van 3 niet heeft gehaald. Wanneer u later in 2017 deelnemer bent geworden geldt dat er naar rato van de duur van deelname avonden moet hebben gevolgd (per 1 augustus deelnemer? 5/12 * 3 = 1,25 dus 1 avond verplicht voor 2017).

Binnen de praktijk aansluiting gevonden?
Therapeuten die later in het jaar zijn aangemeld bij het Keurmerk en kunnen instromen binnen de bestaande peer review groepen, hoeven zich niet aan te melden. Ook wanneer u dispensatie heeft gekregen of wanneer u al aan de vereisten voldoet, is een aanmelding voor de inhaal avond niet nodig.

Wanneer?

  • woensdag 15 november Floralaan 4 Pijnacker 19.00-21.00 uur
  • dinsdag 21 november Sportlaan 2 Zwolle 19.00-21.00 uur
  • woensdag 29 november F. v Eedenlaan 13 Hilversum 19-21.00 uur

 

Wilt u meedoen?

  • aanmelden kan hier. Het is erg belangrijk om uw specialisatie of aandachtsgebied aan te geven en voorkeur locatie. Er zijn beperkte plaatsen per locatie, vol=vol!
  • Naar de avond neemt u een (video) film van 5-10 minuten mee op USB stick waarbij u een casus en bijbehorende vraagstelling hebt bedacht. Zonder eigen casus is deelname niet mogelijk!

 

Groepen worden van tevoren ingedeeld op specialisme/aandachtsgebied; belangrijk dus dat je ook daadwerkelijk komt. Op de avond worden via loting 3 casussen uitgekozen. Er zijn coaches aanwezig.

Deel dit item via facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Laatste Nieuws

Meest gestelde vragen over het portfolio

woensdag, 17 januari

Vele therapeuten hebben inmiddels de weg gevonden naar het nieuwe portfolio. Dat is fijn om te zien! De afgelopen twee weken zijn er veel vragen gesteld over het nieuwe portfolio. Hieronder geven wij antwoord op de meest gestelde vragen. Waarom is mijn portfolio leeg? De meeste vragen kregen wij over de lege portfolio’s. Naar aanleiding […]

» lees meer

Wijziging in facturatie voor 2018

maandag, 11 december

Een aantal punten zal per 1 januari 2018 anders zijn dan u gewend bent. Zo zal het registreren van praktijken en therapeuten maar ook de persoonlijke omgeving aanzienlijk overzichtelijker worden. Een andere grote verandering is de wijze waarop wij gaan factureren. Facturen voor therapeuten Zoals in onze introductiebrief te lezen was, ontvangen therapeuten binnen het […]

» lees meer

Peer review inhaal avond

vrijdag, 10 november

Speciaal voor Keurmerk deelnemers die voor 2017 nog een peer review avond moeten inhalen worden een aantal avonden georganiseerd om aan de voorwaarden (minimaal 3 x per jaar) te kunnen voldoen. Onze voorwaarden: U zit in een peer review groep maar bent door ziekte of andere reden afwezig geweest op één van de avonden waardoor […]

» lees meer

Portfolio’s gaan vanaf 1 januari 2018 over naar PE-online

Stichting Keurmerk Fysiotherapie gaat per 1 januari 2018 PE Online gebruiken voor de praktijk- en persoonlijke portfolio’s. Inleiding Stichting Keurmerk Fysiotherapie streeft ernaar administratieve handelingen te beperken tot dat wat noodzakelijk is. Niet meer dan dat. Dit geldt ook voor de aanmeldingen en de portfolio’s van praktijkeigenaren en therapeuten. Daarom zijn wij blij u te […]

» lees meer