Portfolio’s gaan vanaf 1 januari 2018 over naar PE-online

 in Nieuws

Stichting Keurmerk Fysiotherapie gaat per 1 januari 2018 PE Online gebruiken voor de praktijk- en persoonlijke portfolio’s.

Inleiding
Stichting Keurmerk Fysiotherapie streeft ernaar administratieve handelingen te beperken tot dat wat noodzakelijk is. Niet meer dan dat. Dit geldt ook voor de aanmeldingen en de portfolio’s van praktijkeigenaren en therapeuten. Daarom zijn wij blij u te kunnen meedelen dat het registreren van praktijken en therapeuten maar ook de persoonlijke omgeving aanzienlijk overzichtelijker gaat worden en daarom overgaan naar een nieuw systeem: PE Online.

Voordelen binnen PE Online
Dit systeem biedt naast overzicht ook andere voordelen. In de persoonlijke portfolio is het mogelijk om de scholing en peer review groepen op te nemen in de agenda.
Daarnaast kunt u binnen het portfolio zoeken op scholingsaanbieder, specifiek onderwerp (o.a. kinderfysiotherapie, centraal neurologisch, musculo skeletaal rug of geriatrie en meer). Ook ziet u in een oogopslag het aantal behaalde KU en u kunt zelf aangeven bij welke Keurmerkpraktijk u werkzaam bent.

Scholingsaanbieders kunnen de deelnemerslijst in één keer uploaden waardoor de noodzaak vervalt om zelf het bewijs te uploaden.

Wij zijn ervan overtuigd dat PE Online na een korte gewenningsperiode veel meer gebruiksgemak oplevert voor u. Met een week ontvangt u een brief met informatie wat er voor u gaat veranderen.

Recente berichten