Scholingsaanbieders mogen tijdelijk online aanbieden

 in Corona, Nieuws

Gedurende de periode van de crisis, die met de huidige informatie duurt t/m 20 april, gelden afgegeven accreditaties ook voor de online-versie van het scholingsaanbod.  Dit in verband met de quarantainemaatregelen en het annuleren van scholingen.
Accreditatiepunten die al ontvangen zijn, kunnen tevens geregistreerd worden bij het omzetten naar een online-scholing, mits het programma met leerdoelen en resultaatgebieden onverminderd overeind blijft. De activiteit mag inhoudelijk niet wijzigen, slechts de vorm wijzigt.

De scholingsaanbieder dient de Stichting Keurmerk Fysiotherapie toegang te geven tot de online omgeving. Accreditatie van de online-versie zal op basis van vertrouwen plaatsvinden, SKF zal slechts steekproefsgewijs bovenstaande voorwaarden controleren. Wanneer een fysieke scholing in de tijd opschuift, zal ook de accreditatietermijn (indien noodzakelijk) mee opschuiven zodat er geen nieuwe accreditatie aangevraagd hoeft te worden. De maatregelen zijn tijdelijk, er kan geen enkele precedentwerking van uitgaan en ze zijn geldig in de periode tussen 16 maart en 20 april 2020.

Indien bovenstaande voor u wenselijk is, dan graag uw inloggegevens via een bericht in PE-Online versturen. Dit moet t.a.v. de beoordelaar(s), indien deze keuze niet wordt gegeven graag t.a.v. Keurmerk. Uw inloggegevens worden in PE-Online binnen een beveiligde omgeving gedeeld, voor ons op kantoor blijft het overzichtelijk en op deze manier heeft de scholingscommissie inzicht in de verrichte aanpassingen

Recente berichten