Thema’s peer review

 in Nieuws

De documenten van Thema I. Data en Thema II. Zelfredzaamheid  t.b.v. de peer review zijn geüpdatet om te zorgen dat u iets makkelijker deze thema’s met uw mede peers in uw groep kunt gebruiken. Daarnaast is  thema V. Kennisvraag uitgebreid met de mogelijkheid om gebruik te maken van de service van NPi. We verwachten dat dit gaat helpen om wetenschappelijke onderzoeken in de praktijk te implementeren. Hiervoor kunnen alle Keurmerk therapeuten zich kosteloos abonneren op één NPi-service thema naar keuze. Kijk voor meer informatie op de site van het NPi.    

Thema III: Bevorderen van gezondheid van kwetsbare mensen in de wijk en
Thema IV: Innoveren zijn op dit moment in de afrondende fase. Zodra we onze coaches in beide thema’s hebben geschoold, plaatsen wij deze documenten op onze website, zodat u ook één van deze thema’s tijdens de peer reviews kunt gebruiken. Vanzelfsprekend houden wij u op de hoogte.  

Mocht u generiek meer willen weten over onze peer review, kijk eens op onze pagina peer review.

Nu is het aan u om er mee aan de slag te gaan. Of zoals Galileo Galilei (Italiaans natuurkundige 1564-1642) mooi zei: ”Je kan een mens niets leren; je kan hem alleen helpen het zelf te ontdekken in zichzelf.” 

Recente berichten