Van oud naar een nieuw Dashboard

 in Nieuws

Heeft u het nieuwe dashboard al gezien?
Het Keurmerk/Nivel dashboard is vernieuwd. Het kent nu een frissere look, de snelheid is fors verhoogd en de grafieken zijn nu nog duidelijker. Iedere fysiotherapeut ziet op het nieuwe dashboard de gegevens van de behandelepisodes waarin de persoonlijke AGB-code is vermeld als hoofdbehandelaar. Let op, als praktijkhouder logt u nu ook in met uw persoonlijke AGB-code. U ziet u in het dashboard dan extra de gegevens van alle persoonlijke AGB-codes binnen de praktijk en daarnaast heeft u beschikking over de praktijkhouder pagina. In het systeem wordt u automatisch herkend als praktijkhouder op basis van de ondertekening van de overeenkomst met het Nivel.

Wilt u collega’s toegang geven als praktijkhouder?  Stuur een mail naar Nivel via ldk@nivel.nl om andere medewerkers toe te laten voegen of de rechten aan te laten passen.

Heeft u technische vragen dan kunt u die rechtstreeks aan de beheerder stellen op e-mailadres ldk@nivel.nl. Heeft u suggesties of wensen voor een verdere verbetering van het dashboard, meld u deze dan aan op ons info e-mailadres. Wij nemen die bij de volgende update mee. 

Hoe kunt u inloggen? 
Praktijkhouder of fysiotherapeut, iedereen logt in met een persoonlijke AGB-code of e-mailadres. Nivel heeft iedere deelnemer een wachtwoord toegestuurd. Heeft u nooit een bericht ontvangen over het nieuwe dashboard? Dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met Nivel via ldk@nivel.nl

Nieuwsgierig naar het nieuwe dashboard? Klik snel op de onderstaande button!

Recente berichten