Vernieuwde Triage stappenplan

 in Corona, Nieuws

Op basis van de adviezen en informatie van VWS en de richtlijnen van het RIVM is er een vernieuwde triage stappenplan gepubliceerd. Deze nieuwe leidraad gaat per direct in en kunt u vinden op onze website onder Keurmerk documenten of klik hier voor de link. 

Gisteravond tijdens de persconferentie van onze minister-president werd duidelijk dat er binnenkort een verplichting tot het dragen van mondmaskers wordt ingevoerd. Voor nu geldt het dringende advies nog steeds. In de praktijk wordt uw wachtruimte, receptie en toilet gezien als een openbare ruimte. Alle overige ruimtes zijn niet openbaar en in de behandelkamer, als de 1,5 meter gewaarborgd kan worden, is het dragen van een mondmasker niet nodig. 

Buiten mag onder geen enkele voorwaarde een groepje uit meer dan 4 personen bestaan. In een binnenruimte is de maximale groepsgrootte 30 personen, mits de 1,5 meter gehouden kan worden. 

We houden de aangekondigde nieuwe maatregelen scherp in de gaten. Eventuele aanvullingen of wijzigingen zullen we gelijk middels deze nieuwsbrief met u delen. 

Zorg goed voor uzelf en let een beetje op de ander!

Uw Keurmerk Team 

Recente berichten