Wat is er besproken tijdens ons vragenuurtje?

 in Nieuws

‘Altijd in Beweging’  Het Keurmerk is ‘Altijd in beweging’, met deze nieuwe slogan willen we onze identiteit verder uitdragen naar externe partijen, denk aan verwijzers, patiënten maar ook de overheid en zorgverzekeraars. 

Zorgzoeker 
Vanuit ons Innovatiefonds is een voorstel gehonoreerd om onze zorgzoeker te verbeteren. Jasper Konnik, werkzaam bij Fysius is hiermee bezig. Zijn uitgangspunt is de patiëntvraag. Waar zoekt een patiënt naar en wat is voor hem herkenbaar? Zoektermen zoals o.a. rug-, knie-, heup-, stress-, elleboogklachten staan centraal. In de vernieuwde zorgzoeker willen we graag relevante expertise vermelden vanuit de zorgvraag. Jasper vraagt u om mee te doen met een korte enquête, dit kost u maximaal 3 minuten van uw tijd. Klik op de button die onder dit bericht staat. 

Visitatie 2021 
Vanaf 2021 starten we met een vernieuwde visitatie die tijdens het Vragenuurtje door Harry Gosselink is geïntroduceerd. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het bericht in onze nieuwe ”Praktijkhouders katern” van deze nieuwsbrief.
(scroll naar beneden). 

Doe mee met de enquête over de zorgzoeker!

Recente berichten