Wijziging in facturatie voor 2018

 in Nieuws

Een aantal punten zal per 1 januari 2018 anders zijn dan u gewend bent. Zo zal het registreren van praktijken en therapeuten maar ook de persoonlijke omgeving aanzienlijk overzichtelijker worden. Een andere grote verandering is de wijze waarop wij gaan factureren.

Facturen voor therapeuten
Zoals in onze introductiebrief te lezen was, ontvangen therapeuten binnen het nieuwe systeem zelf een factuur. Het is mogelijk om deze te betalen via iDEAL of op rekening.

De 5-jarige cyclus van therapeuten start vanaf het moment van aanmelden. Om die reden zullen therapeuten straks eenmalig voor een aantal maanden gefactureerd worden, om vervolgens later voor een vol jaar een factuur krijgen.
Bijvoorbeeld: een therapeut is aangemeld op 2 april 2016. Deze therapeut ontvangt een factuur voor de maanden januari, februari en maart 2018. Daarna volgt er een factuur voor een vol jaar per april 2018 t/m maart 2019. 

Facturen voor praktijken
Praktijkhouders ontvangen vanaf 1 januari 2018 een factuur voor de praktijkcontributie. Voor het in rekening brengen van de contributie zal er niets veranderen, per kalenderjaar ontvangt u de factuur voor de contributie.

Klik hier om de contributie voor 2018 te bekijken.

Recente berichten