Word peer review coach!

 in Nieuws

Wilt u uw mede peers ondersteunen om de peer review bijeenkomst naar een hoger niveau te helpen? Voor de regio’s Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Zwolle zijn wij op zoek naar extra coaches!
Samen met Ruud Maas (docent Maas en Meer) en Marjo Maas (docent HAN en onderzoeker IQ Healthcare) organiseert Keurmerk Fysiotherapie een nieuwe reeks cursussen. Onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden voor de cursus.

Voor wie is de cursus geschikt?
De cursus is voor fysiotherapeuten die interesse hebben in het coachen van teams en die zich willen inzetten voor het verbeteren en inzichtelijk maken van de kwaliteit van het fysiotherapeutisch handelen. In 3 dagdelen ontwikkeld u competenties om een groep van fysiotherapeuten effectief te coachen in het proces van peer review en u bent medeverantwoordelijk voor een maximaal resultaat. Meer informatie hierover in programmagids Het coachen van peer review groepen.

Wanneer start de cursus?
Regio Utrecht: 31 oktober, 21 november en 28 november (17:00-21:00)
Regio Rotterdam: 14 november, 12 december en 9 januari 2019 (17:00-21:00)
Regio Zwolle: 16 januari, 23 januari en 6 februari 2019 (17:00-21:00)
Op korte termijn ontvangt u meer informatie over de exacte locatie. 

Aanmelden
Aanmelden kan door het aanmeldformulier in te vullen en toe te sturen naar info@keurmerkfysiotherapie.nl

Voorwaarden rondom de cursus
Het Keurmerk betaalt de cursus, als tegenprestatie vragen wij om 2 peer review groepen te coachen (per groep bent u minimaal 2x aanwezig). Coacht u meerdere groepen? Dan ontvangt u per groep € 250,-. Klikt u hier om meer te lezen over de voorwaarden van de cursus.

Keurmerk accreditatie
Voor het volgen van de cursus ontvangt u 25 KU (Kwaliteitsuren) in uw portfolio. Keurmerk Fysiotherapie zal na afloop van de cursus uw presentie doorgeven binnen PE Online.

Recente berichten