Keurmerk Fysiotherapie bestaat 5 jaar!

 in Nieuws

Vandaag bestaat Stichting Keurmerk Fysiotherapie 5 jaar. De eerste fysiotherapeut rondde ook precies op deze dag zijn 5-jaarsregistratie af! Deze deelnemer van het eerste uur is Paul Metselaar, eigenaar van Fysiotherapie Maas c.s. Hij ontving van ons een bloemetje om dit te vieren; ‘Mijn collega’s noemen mij het braafste jongen van de klas. Bedankt voor de bloemen en jullie gefeliciteerd met dit jubileum’.

Stichting Keurmerk Fysiotherapie bestaat nu 5 jaar en net als Paul werken er ruim 3100 fysiotherapeuten in 273 praktijken aan kwaliteit. Afgelopen jaren hebben we met elkaar hard gewerkt aan kwaliteit. Paul: “Ik vind het belangrijk dat we transparant werken en onze kennis delen met elkaar om verder te komen. De filosofie van het Keurmerk spreekt mij daarom ook erg aan”.

De kern van het Keurmerk is de peer review. De handelwijze van het Keurmerk is doorspekt met deze werkwijze. Dit heeft u de afgelopen jaren kunnen ervaren in de peer review bijeenkomsten en in de praktijkvisitatie.
Ook het Keurmerk reflecteert op haar handelen en stelt zichzelf de vraag: ‘Hoe doen we het nu en wat kan nog beter?’. Wij nemen u daarom graag mee in de ontwikkelingen naar 2020/2021. Kom daarom naar één van de regioavonden bij u in de buurt. Dit jaar komen de ontwikkelingen van de resultaatindex, ons onlangs gelanceerde innovatiefonds en de doorontwikkeling van modules voor de peer review aan bod. Ook kunt u op iedere bijeenkomst in gesprek gaan met een zorgverzekeraar. Komt u ook? Klik hier om meer te lezen over onze regioavonden

Recente berichten