Het Kwaliteitshuis Fysiotherapie heeft de afgelopen periode veel vragen gekregen van onze SKF-deelnemers die zijn ingeschreven of willen inschrijven in Onconet. Door de overgang vanuit het Kwaliteitshuis Fysiotherapie naar het nieuwe systeem PE-online was het voor de SKF-deelnemers niet meer mogelijk om zich te registreren. Er is lang gezocht naar een goede werkbare oplossing en we hebben deze gevonden. Lees hieronder welke situatie voor u van toepassing is

U bent nog niet of in 2023 ingeschreven in Onconet? 

Heeft u in 2023 de opleiding gevolgd die geldig is voor inschrijving in Onconet? Dan vragen ze u om dit formulier klik hier te gebruiken om de registratie in orde te maken en af te ronden.

Ze vragen een paar gegevens uit samen met een bewijs van inschrijving en of u deze wilt opsturen naar onconet@kwaliteitshuisfysiotherapie.nl Zodra u een bericht heeft ontvangen dat uw verzoek is verwerkt, start de inschrijving in Onconet. 

U staat al ingeschreven in Onconet?

Dan vragen ze u vriendelijk om bijgaand inschrijfformulier klik hier in te vullen. Ze vragen u naar de bijscholingshistorie van de afgelopen 3 jaar (vanaf 2020 tot nu) en om de bewijsstukken aan te leveren die daarbij horen. Hiermee beoordelen ze of u registratie nog up to date is. 

Voor de toekomst! 

Let op: de bovenstaande oplossingen zijn tijdelijk. KNGF en SKF voeren gesprekken om naar een structurele oplossing te werken. Het kan dus zomaar voorkomen dat er in de toekomst van u gevraagd wordt u alsnog te registreren via PE-online.

Zodra dit het geval is, stellen we u daarvan op de hoogte. 

Vragen? 

Heeft u nog vragen over de registratie of hoe u zich kunt registreren? Kijk op de website van Onconet website als de NVFL website. Staat het antwoord er niet tussen dan kunt u een mail sturen naar onconet@kwaliteitshuisfysiotherapie.nl