Keurmerk Fysiotherapie start een innovatiefonds voor u

 in Nieuws

Het Keurmerk Fysiotherapie wil initiatieven, die de positie van de fysiotherapie in de lokale zorg verbeteren, stimuleren. Fysiotherapeuten die innovatief en interprofessioneel werken versterken hun positionering en de positionering van de fysiotherapie in het algemeen. Soms is er echter een gebrek aan kennis, ervaring of misschien gebrek aan startkapitaal, dat nodig is om de goede ideeën om te zetten naar breed implementeerbare innovaties.
Daarom starten wij een innovatiefonds voor onze deelnemers. In dit fonds ondersteunen wij goede ideeën. Hierbij kunt u denken aan beleidsondersteuning, maar bijvoorbeeld ook aan het leveren van een klein startkapitaal.  

Dus:

  • Heeft u een goed idee, een idee dat de fysiotherapie echt verbetert?
  • Heeft u een goede innovatie, alleen wordt hier door andere fysiotherapeuten nog geen gebruik van gemaakt?

Hier ziet het Keurmerk Fysiotherapie een mogelijkheid! Wij helpen u graag met het verder uitwerken en/of breder implementeren van deze goede ideeën.

Daarom start het Keurmerk Fysiotherapie een innovatiefonds. Binnenkort meer over de mogelijkheden. Houdt ons daarom in de gaten! 

Mocht u nu al vragen hebben, neem gerust contact op met Marjolein de Weerd via innovatiefonds@keurmerkfysiotherapie.nl of 06-48278358. 

Recente berichten